Net de laatste sokkel weer op zijn plek in mijn huis. Toch altijd weer heel wat heen en weer gesjouw. Maar...zeeer de moeite waard. Wat een goede en leuke opzet!

Kunst op de Brink in het centrum van Laren. Gelukkig was het weer prima en de opkomst enorm. In de stand van de beeldentuin Oudenhove was het af en toe gewoon file.

Donderdagavond en zondag ben ik er zelf bij geweest. Vele oh's en ah's over de kunst in de stand. Ik was zelf ook onder de indruk. Erg sterke schilderijen van de Russische kunstenaar Savin. Hij weet goed sfeer te scheppen. Hij is een leerling van Repin geweest. En wat een bewondering was er voor zijn werk.

Maar ook de dieren van de franse kunstenaar Vassil zijn mooi om te zien, hij treft de beweging en het karakter van het beest.

En inspirerend vond ik de krachtige en pure stenen beelden van Karin van Ommeren. Ben benieuwd of bewonderaars nog besluiten tot koop over te gaan.

Het was een eerste beurs voor Galerie Oudenhove en voor mij. Wat mij betreft mag de Open Art Fair in Utrecht in september net zo druk bezocht worden! En graag hoor ik dan ook weer de oh's en ah's...

Tot die tijd staat veel mooi werk geexposeerd in Epe bij Galerie Oudenhove.

Ik maak me weer op voor een kleine expositie met tekeningen en klein ruimtelijk werk in het kerkje van Persingen. Een onverwachts intermezzo. Aangezien ik het verblijven in een kerk vaak inspirerend vind, leek me dit onverwachte voorstel voor een expo-weekend een prima gelegenheid.

Welkom aankomend weekend in het kerkje van Persingen!